Onze hulp nodig? Neem contact met ons op

Afhandeling van de verzekering

Afhandeling van de verzekering

Afhandeling van de verzekering

Heeft u schade aan machinebeglazing, vrachtautoruiten of autoruiten en laat u bij ons de schade repareren of de ruit vervangen? Dan handelen wij de schade af met uw verzekering. U krijgt na de reparatie of vervanging van ruiten dus geen administratieve rompslomp voor uw kiezen. Maak direct een afspraak als u schade heeft aan machinebeglazing, een vrachtautoruit of autoruit.

Ook schade aan machinebeglazing prettig geregeld!

Het is al vervelend genoeg dat u schade heeft aan uw machineglas, vrachtwagen- of autoruit. Gelukkig kunnen wij u dezelfde service bieden als de bekende bedrijven die dit voor personenauto’s doen. We geloven namelijk niet dat u zit te wachten op een hoop geregel met de verzekering. Daarom regelen wij dat voor u. We hebben contacten met alle verzekeraars, ook die van u.

Neem contact op voor een afspraak

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten voor machinebeglazing, vrachtautoruiten of autoruiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat klaar om u verder te helpen en eventuele onduidelijkheden weg te nemen.

Diensten

Meer diensten

Adriaanse Machineglas is gespecialiseerd in diverse diensten voor machinebeglazing. Wij zorgen voor een vlotte afhandeling van verzekeringen en bieden efficiënte sterreparatie voor kleine beschadigingen.

Sterreparatie

Een ster in uw machineruit? Adriaanse Ruitenservice repareert deze vakkundig, bespaart u tijd en kosten.

Montage op locatie

Bij Adriaanse Ruitenservice komt ons team op locatie voor vakkundige installatie van uw machineglas, zodat u snel weer verder kunt.

Interesse? Neem contact op!