Onze hulp nodig? Neem contact met ons op

Over ons

Over ons

Machineglas repareren en vervangen

Al meer dan 25 jaar vervangen en repareren we ruiten van machines, vrachtwagens en auto’s. Schade aan machinebeglazing lossen we professioneel op met een perfecte afwerking. Dankzij de nieuwe machinebeglazing bent u beschermd tegen invloeden van het weer en ziet u weer helder. Wilt u machineglas laten vervangen of repareren? Neem dan vandaag nog contact op met A&S Ruitenservice.

Veelzijdig

Allround in machinebeglazing

Heeft u schade aan machinebeglazing? Dan is het zaak om die zo snel mogelijk te laten repareren. Kapot machineglas levert soms veiligheidsrisico’s op. Daarnaast kan andere schade ontstaan door de beschadigde machineruit. Op het gebied van machinebeglazing leveren we de volgende diensten:

Snel

Snel en vakkundig nieuwe machinebeglazing

Wat voor ruit u ook zoekt, dankzij onze mobiele werkplaats helpen we u snel en efficiënt in de Benelux en Duitsland. Op maat gesneden glas, gehard of gelaagd glas en zelfs glas met gaten erin zijn geen enkel probleem. Veel ruiten leveren we uit voorraad. Voor steeds meer opdrachtgevers verzorgen we machinebeglazing, maar ook de rest van het wagenpark.

Interesse? Neem contact op!